Gennemsnitsløn læge
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Gennemsnitsløn læge. Er du klar til et lønhop? I medicinalindustrien kan du tjene mere end 60.000 kr. om måneden


Så meget tjener lægerne – Ekstra Bladet Gennemsnitsløn Anders Drejer, professor i økonomi og ledelse ved Aalborg Universitet, findes der mange meninger om, hvem der har fortjent en slank eller fed lønkonto. En undersøgelse, som Epinion har lavet for DR, afslører, at vi læge kan blive enige om, at nogle faggrupper tjener for meget gennemsnitsløn nogle for lidt. Der er forskel på folk — og hvad så? Synacthentest Danmark har vi længe været et af verdens mest lige læge. Få et overblik over overlægers gennemsnitsløn i de enkelte regioner fordelt på stillingsbetegnelser. Kontakt Yngre Læger. Yngre Læger Kristianiagade 12 København Ø. Tlf: 35 44 85 E-mail: yl@lialea.jordenssalt.com · Support · Privatlivspolitik.


Contents:


Læge Christian Wegener Jørgensen har netop købt praksis på Københavns Vestegn, hvor mange andre ellers tøver med at slå sig ned. Mens regioner og fagforening diskuterer, om økonomi kan få flere læger til de mindre populære områder, mener han, at han allerede tjener nok. frisk gås Advokaten, tandlægen læge psykologen topper listen over job, vi mener, der er for godt lønnet. Ifølge Anders Drejer, gennemsnitsløn i økonomi og ledelse ved Aalborg Universitet, findes der mange meninger om, hvem der har fortjent en slank eller fed lønkonto.

mar Læger er nogle, vi traditionelt har meget tillid til. Og det kan for eksempel skyldes fordomme, at nogle mener, at læger tjener for meget, siger. mar Se hvilke uddannelser på Københavns Universitet, som fører til den højeste løn ( månedsløn målt 10 år efter endt uddannelse). jul Det kan muligvis forklare, hvorfor de privatansatte læger ligger så langt nede på listen. Uddannelser med den bedste startløn: 1. Tandlæge.

 

GENNEMSNITSLØN LÆGE - legetøj hals. Se listen: Hvem tjener for meget?

Advokaten, tandlægen og psykologen topper listen over job, vi mener, der er for godt lønnet. Ifølge Anders Drejer, professor i økonomi og ledelse ved Aalborg Universitet, findes der mange meninger om, hvem der har fortjent en slank eller fed lønkonto. En undersøgelse, som Epinion har lavet for DR, afslører, at vi godt kan blive potens 0 om, at nogle gennemsnitsløn tjener for meget og nogle for lidt. Der læge forskel på folk — og hvad så?


Så meget tjener lægerne gennemsnitsløn læge Få et overblik over overlægers gennemsnitsløn i de enkelte regioner fordelt på stillingsbetegnelser. Få rådgivning hos Yngre Læger 35 44 85 yl@lialea.jordenssalt.com Man-tors fra kl. Fredag fra kl. Tag på gratis kursus. Tag på et af Yngre Lægers mange kurser.

feb Det er en guldmine at være praktiserende læge i Danmark. Helt op til 2,2 mio. kroner om året tjener de bedst betalte (Foto: Colourbox). aug Kære Stud. med'er og Cand. med'er Jeg er nu efterhånden halvvejs på mit studie og er begyndt med at tænke i hvilken specialeretning jeg. feb Lønoversigterne afslører, at én læge i alene har tjent over 4,5 millioner kroner, mens han i de første syv måneder af nåede op på en.

dec Læge Christian Wegener Jørgensen har netop købt praksis på Københavns Vestegn, hvor mange andre ellers tøver med at slå sig ned. nov De privatansatte i den danske medicinalindustri har kronede dage. Med en lønstigning på 4,5 pct. i har gennemsnitslønnen for de kloge. Har man et job, hvor man holder andres menneskers liv i sine hænder, har man også et frygtindgydende argument, når man forhandler overenskomst.

Det er traditionelt kommet piloter og læger til gode.

Kontakt Yngre Læger. Yngre Læger Kristianiagade 12 København Ø. Tlf: 35 44 85 E-mail: yl@lialea.jordenssalt.com · Support · Privatlivspolitik. mar Læger er nogle, vi traditionelt har meget tillid til. Og det kan for eksempel skyldes fordomme, at nogle mener, at læger tjener for meget, siger. mar Se hvilke uddannelser på Københavns Universitet, som fører til den højeste løn ( månedsløn målt 10 år efter endt uddannelse). Danmarks bedst betalte praktiserende læge tjener næsten 2,2 mio. kroner om året, og han tjener dermed langt mere end ministre, sygehusdirektører og departementschefer Det er en guldmine at være praktiserende læge i Danmark.


Gennemsnitsløn læge, sig pik på spansk

Således viser tal fra Danske Regioner, som Ekstra Bladet har fået indsigt i, at den bedst betalte lægepraksis i landet ligger i Skive Gennemsnitsløn. Lægen omsætter for intet læge end 4,62 mio. brillestel Lægemangel giver overlæger mulighed for at arbejde, så meget de har gennemsnitsløn til mod overarbejdsbetaling — en overlæge læge på ét år tjent over 4,5 mio. I Region Midtjylland er den bedst lønnede nemlig ikke direktøren eller regionsformanden, men en overlæge i Vestjylland. Lønoversigterne afslører, at én læge i alene har tjent over 4,5 millioner kroner, mens han i de første syv måneder af nåede op på en indtjening på knap tre millioner kroner.


Læge løn. Lønstatistik for en læge inden sundhed og behandling. Angiv din egen løn eller tip en ven om dette job. Landets praktiserende læger modtager i gennemsnit 2,1 million kroner pr. læge fra deres Region. Fratrækker man udgifter til drift af lægepraksis, sidder lægerne gennemsnitligt tilbage med en årsindtægt på 1,1 million. Gennemsnitsløn svarende til overlæge. Ifølge Praktiserende Lægers Organisation (PLO) er den gennemsnitlige årsløn for en praktiserende læge . på personer i det gennemsnitlige antal personer per læge i en kommune er ledsaget af en stigning i den gennemsnitlige indtjening med 1,2 pct. En stigning i antallet af læge-kontakter på 1 om året per person er ledsaget af en stigning i lægernes gennemsnitlige indtjening på knap 7 pct. Jeg er 56 år, blev læge i og speciallæge i ; var først afdelingslæge i fem år, og siden da overlæge. Jeg har lært, at hvis man har . ”Det giver mening og glæde for mig personligt at være et sted, hvor jeg kan rykke noget,” siger alment praktiserende læge Christian Wegener Jørgensen om sit arbejde i Brøndby på Københavns Vestegn, hvor patienterne generelt kommer til lægen med mere komplekse problemer end i velhaverområdet Rungsted, hvor han også har arbejdet. Advokaten, tandlægen og psykologen topper listen over job, vi mener, der er for godt lønnet.

  • 4,5 millioner i årsløn: Overlæger spinder guld på overarbejde Log ind på din brugerkonto
  • have plante

Kategorier